Detta händer hos oss under Äppelmarknaden

Detta händer hos oss under Äppelmarknaden

Äppelmarknadshelgen den 29-30/9 närmar sig med stormsteg!

Lördag och söndag finns vi på plats nere på Äppelmarknaden i Kivik, där ni kan köpa och provsmaka äppelmust och marmelader.

Gårdsförsäljning

Vid gårdsbutiken har vi vår stora gårdsförsäljning igång. Där säljer vi äpplen i lösvikt eller i hela lådor. Även här finns det möjlighet att provsmaka äppelmust och marmelader, och givetvis de äpplen och päron som finns till försäljning. Vår personal kan ge er råd kring användning och lagring av äpplen.

Odlingsvandring

Klockan 14.00 är det odlingsvandring både lördag och söndag. För 80:-/vuxen eller 40:-/barn får ni en guidad rundtur i vår odling bakom gårdsbutiken, och vi avslutar med kaffe och äppelkaka alldeles intill odlingen. Samling vid gårdsbutiken kl 14.00.

Fika vid odlingen

Fika kan ni självklart göra även om ni inte vill följa med på vandringen. Äppelkaka och kaffe, te eller must finns både lördag och söndag, och vi hoppas på fint väder så att ni kan sitta och njuta av fikat i gräset intill odlingen.

Välkomna!