Fruktodling, gårdsbutik och musteri i Skogsdala, Kivik

Äppelmarknadsveckan är här

Äppelmarknadsveckan är här

Nu är Äppelmarknadsveckan här. Redan i helgen drog vi ut en del fruktlådor på gården och påbörjade höstens gårdsförsäljning, och det kommer vi att fortsätta med den här veckan om vädret tillåter.

På lördag och söndag kommer vi att finnas på plats nere på Äppelmarknaden där vi bjuder på äppelmust och marmelader.

Vid gårdsbutiken drar vi ut all frukt som är mogen på gårdsplanen, så att ni kan botanisera bland sorterna, provsmaka och få tips om vilka äpplen som passar till vad. För er som är fikasugna finns det äppelkaka och kaffe till försäljning, och vi hoppas på fint väder så att ni kan sitta och fika alldeles intill odlingen.

Lördag och söndag kl 14 håller vi i odlingsvandringar med start vid gårdsbutiken. Vi guidar er en runda i odlingen bakom gården och avslutar med fika vid butiken. Pris: 80:-/vuxen inkl fika. Barn vandrar gratis och kan köpa fika för 40:-.

Varmt välkomna antingen under Äppelmarknaden eller andra dagar!